KiNet-ov kuhar Homepage KiNet-ov kuhar Homepage

Dobrodosao Gost Register Login Pretrazi Forum Prikazi listu clanova foruma
 Svi forumi
  Torte

Predmet Tema: Vesnine torte - slike  Posalji odgovor na post Nova tema
Poruka poslana od vesna korica on 04 lipanj 2007 u 10:26 - IP Logged
Pogled vesna korica's Profil Profil   Trazenje drugih postova od vesna korica Trazi   Navod vesna korica Navod   Posalji privatnu poruku Send Msg  
vesna korica
Zlatni clan
Zlatni clan
France
23 listopad 2006
418 Postovi

Poruka poslana od florisima on 04 lipanj 2007 u 13:31 - IP Logged
Pogled florisima's Profil Profil   Trazenje drugih postova od florisima Trazi   Navod florisima Navod   Posalji privatnu poruku Send Msg  
florisima
Zlatni clan
Zlatni clan
Croatia
01 ožujak 2007
229 Postovi
nemam riječi...
Predivan izraz lica!

Poruka poslana od pahuljica on 04 lipanj 2007 u 14:29 - IP Logged
Pogled pahuljica's Profil Profil   Trazenje drugih postova od pahuljica Trazi   Navod pahuljica Navod   Posalji privatnu poruku Send Msg  
pahuljica
Zlatni clan
Zlatni clan
Croatia
24 veljača 2007
511 Postovi
Draga Vesna...ostajem bez teksta...toliko lijepih torti...ideja...čvrste ruke za ukrašavanje... jednom riječju prekrasno. Prava si umjetnica, šteta što nemaš neku svoju slastičarnu. Ali i ovako je dobro ...onaj tko zna za tebe i tvoje torte...taj je sretan čovjek.

Na kraju ...može jedan mali savjetić...bilo bi dobro da sve svoje torte staviš pod jedan topic pa da ih s vremenom samo nadodaješ...tako bi bilo sve na jednom mjestu.

Pozdrav!

-------------
...i svakim danom sve je sla'ja kad Nadalina muti jaja...

Poruka poslana od vesna korica on 04 lipanj 2007 u 15:46 - IP Logged
Pogled vesna korica's Profil Profil   Trazenje drugih postova od vesna korica Trazi   Navod vesna korica Navod   Posalji privatnu poruku Send Msg  
vesna korica
Zlatni clan
Zlatni clan
France
23 listopad 2006
418 Postovi

HVALA NA LEPIM RECIMA,I JA BIH VOLILA DA VE BUDE NA JEDNOM MESTU ALI NEZNAM KAKO SE TO RADI ,NIJE DA NISAM RAZMISLJALA ALI JEDNOSTAVNO NEZNAM KAKO TO DA NAPRAVIM

Poruka poslana od kinet on 04 lipanj 2007 u 17:34 - IP Logged
Pogled kinet's Profil Profil   Trazenje drugih postova od kinet Trazi   Posjeta kinet's Homepage www   Navod kinet Navod   Posalji privatnu poruku Send Msg  
kinet
Forum Admin
Forum Administrator
Croatia
29 ožujak 2001
61 Postovi

Ako želite da vam slika bude u okvir ove teme, točnije nakon ovog mog  posta stavljate je odmah u "Odgovor na post" koji je na dnu ispod zadnjeg posta u ovoj temi.
Ako želite da to bude nova tema (new topic) onda radite kao do sada.

-------------
KiNet

Poruka poslana od kadulja on 04 lipanj 2007 u 18:02 - IP Logged
Pogled kadulja's Profil Profil   Trazenje drugih postova od kadulja Trazi   Navod kadulja Navod   Posalji privatnu poruku Send Msg  
kadulja
Zlatni clan
Zlatni clan
Croatia
08 travanj 2007
297 Postovi

Neznam šta bi više rekla osim fantastično,fenomenalno,ideja imaš na pretek.Najbolje bi bilo da ti napraviš jedan tečaj za nas forumašice.Normalno kada dođeš u Šibenik.To bi bila prava fešta za nas.Interesira me kako radiš obrise figurica na tortama.Jeli možda kistom i crnom bojom.

Poruka poslana od vesna korica on 04 lipanj 2007 u 18:35 - IP Logged
vesna korica
Zlatni clan
Zlatni clan
France
23 listopad 2006
418 Postovi

ma ne to vam je toliko jednostavno da jednostavnije nemoze biti,slika se nacrta uvecana na hartiji za pecenje i onda se prekopira na tortu,postoji vise verzija tog kopiranja,ja koristim staru i najrasprostranjeniju verziju kada se slika bode cackalicom,ali ovde ja sam si kupila jednu specijalnu iglu za to ,(hirursku)koja je toliko tanka i toliko istra da prolazi kroz hatriju bez problemai ostavlja jasne konture ,onda sa rastopljenom cokoladom izvucem obris slike i to je to,ako je torta bez cvrstog fila onda direkt crtam sa cokoladom to je malo teze ali opet se moze izvuci zeljeni oblik ili slika,postoji jos i tehnika odraza ali to vam je malo komplikovano kada se slika crta i ledi a posle se kopira(ja to nekoristim jer nemam potrebe jos za tim) ;eto ,ljubac

Poruka poslana od kadulja on 04 lipanj 2007 u 20:36 - IP Logged
Pogled kadulja's Profil Profil   Trazenje drugih postova od kadulja Trazi   Navod kadulja Navod   Posalji privatnu poruku Send Msg  
kadulja
Zlatni clan
Zlatni clan
Croatia
08 travanj 2007
297 Postovi

Vesna,hvala na objašnjenju.Jedino mi ovo zadnje nije jasno kad se slika ledi.da li crtaš iz glave-mislim ono  što ti padne na pamet ili imaš nekakvu sliaicu pa po njoj crtaš.ja recimo imam smisla za crtanje.,ali samo ono što vidim to au nacrtat  bez problema.Kada su dica bila manja crtala sam na hameru npr.štrumpfove sa malih sliaica i to temperama.Još euvam te slike.A ima tu i cipeliaa-crtiai.

danas mi je crknuo kompjuter.Sve je smrdilo na paljevinu.uhvatila me panika.Sada aemo vidit isplatili se uopae popravljat.Ovo pišem na kaerkinom laptopu.I neaeš virovat.To mi se dogodilo dok sam gledala tvoje nove slke.Uspila pogledat dvi i adio kompjuteru moj.Došlo mi da zaplaeem jer nisam uspila sve pogledat.A onda me spašava moja draga kaerkica.

Poruka poslana od kinet on 06 lipanj 2007 u 17:23 - IP Logged
Pogled kinet's Profil Profil   Trazenje drugih postova od kinet Trazi   Posjeta kinet's Homepage www   Navod kinet Navod   Posalji privatnu poruku Send Msg  
kinet
Forum Admin
Forum Administrator
Croatia
29 ožujak 2001
61 Postovi

Sve slike torta je poslala naša umjetnica Vesna Korica ali s obzirom da su premještane iz drugih tema kao pošiljatelj stoji forum administrator koji je samo izvršio premještanje. Njegove torte sigurno ne bih ovako prekrasno izgledale.

winx cure

-------------
KiNet

Poruka poslana od kinet on 06 lipanj 2007 u 17:25 - IP Logged
kinet
Forum Admin
Forum Administrator
Croatia
29 ožujak 2001
61 Postovi
wini pu

Poruka poslana od kinet on 06 lipanj 2007 u 17:26 - IP Logged
kinet
Forum Admin
Forum Administrator
Croatia
29 ožujak 2001
61 Postovi
jedna roze

Poruka poslana od kinet on 06 lipanj 2007 u 17:28 - IP Logged
kinet
Forum Admin
Forum Administrator
Croatia
29 ožujak 2001
61 Postovi
micky mouse

Poruka poslana od kinet on 06 lipanj 2007 u 17:29 - IP Logged
kinet
Forum Admin
Forum Administrator
Croatia
29 ožujak 2001
61 Postovi
nezaobilazni auto

Poruka poslana od kinet on 06 lipanj 2007 u 17:31 - IP Logged
kinet
Forum Admin
Forum Administrator
Croatia
29 ožujak 2001
61 Postovi
zuta korpa

Poruka poslana od kinet on 06 lipanj 2007 u 17:32 - IP Logged
kinet
Forum Admin
Forum Administrator
Croatia
29 ožujak 2001
61 Postovi
ovo je opet neka

Poruka poslana od kinet on 06 lipanj 2007 u 17:32 - IP Logged
kinet
Forum Admin
Forum Administrator
Croatia
29 ožujak 2001
61 Postovi
prvpmajska

Poruka poslana od kinet on 06 lipanj 2007 u 17:33 - IP Logged
kinet
Forum Admin
Forum Administrator
Croatia
29 ožujak 2001
61 Postovi
za dan majki

Poruka poslana od kinet on 06 lipanj 2007 u 17:34 - IP Logged
kinet
Forum Admin
Forum Administrator
Croatia
29 ožujak 2001
61 Postovi
ona mala

Poruka poslana od kinet on 06 lipanj 2007 u 17:39 - IP Logged
kinet
Forum Admin
Forum Administrator
Croatia
29 ožujak 2001
61 Postovi
Drage moje evo opet slikica mojih torti ,ove torte su se uradile u zadnjih mesec dana ,tacnije uradila am 26 torti za mesec mai,pa evo malo kako to

Poruka poslana od kinet on 06 lipanj 2007 u 17:40 - IP Logged
kinet
Forum Admin
Forum Administrator
Croatia
29 ožujak 2001
61 Postovi
betica

If you wish to post a reply to this thread you must first Login
Ako niste ve registrirani morate se registrirati register

Skok u forum Stranica of 12  Posalji odgovor na post Nova tema
Verzija za tiskanje Verzija za tiskanje