KiNet-ov kuhar Homepage KiNet-ov kuhar Homepage

Dobrodosao Gost Register Login Pretrazi Forum Prikazi listu clanova foruma
 Svi forumi
  O vegetarijanskoj kuhinji

Predmet Tema: PSENICA  Posalji odgovor na post Nova tema
Poruka poslana od mikica on 03 veljača 2008 u 11:19 - IP Logged
Pogled mikica's Profil Profil   Trazenje drugih postova od mikica Trazi   Navod mikica Navod   Posalji privatnu poruku Send Msg  
mikica
Zlatni clan
Zlatni clan

30 travanj 2006
233 Postovi

Definitivno pravim šnicle od pšenice danas za moju vege curu jer nam Big pape nema.Pravit ću i umak ovaj sa kečapom,uz to lešo povrće,salatu i ludilo!

By the way cure gdje ste?

Poruka poslana od mikica on 03 veljača 2008 u 16:40 - IP Logged
Pogled mikica's Profil Profil   Trazenje drugih postova od mikica Trazi   Navod mikica Navod   Posalji privatnu poruku Send Msg  
mikica
Zlatni clan
Zlatni clan

30 travanj 2006
233 Postovi
Napravila pšenične snicle i umak i moja vege cura sve pojela.Kaže da su odlične.Super!!!!

Poruka poslana od Rorryca on 28 veljača 2008 u 13:53 - IP Logged
Pogled Rorryca's Profil Profil   Trazenje drugih postova od Rorryca Trazi   Navod Rorryca Navod   Posalji privatnu poruku Send Msg  
Rorryca
Standardni clan
Standardni clan
Croatia
27 rujan 2007
44 Postovi

ovdje smo pisali o zrnju pa da vam kazem ovo...jucer sam skuhala juhu od jecma i gljiva, po receptu koji sam gledala u subotu kod ane...izvrsna je, ukusna, stvarno odlicna, svima u kuci se svidila...samo ja nisam imala vrganje kod nas ih nema za kupiti, pa sam ja stavila sta sam nasla kod nas na pazaru bukovace i šampinjone...ispala je stvarno bogata juha, ja sam jela za rucak samo to i nista drugo i bilo mi je dovoljno...

usput sam se malo sramotila po pazaru dok sam isla i pitala bakice...a sta je to jecam, a one ce...a duso moja to ti je nas orzo...eto i to sam naucila.

-------------
Rori

If you wish to post a reply to this thread you must first Login
Ako niste ve registrirani morate se registrirati register

Skok u forum Stranica of 2  Posalji odgovor na post Nova tema
Verzija za tiskanje Verzija za tiskanje